Udtalelser

“Jeg var blevet alene, efter min kones dødsfald, og så Laura søgte personer, der var interesseret i samtaler, og jeg overvejede dette, nok nærmest for, at kunne komme videre. Jeg følte måske ikke behovet var så stort, så det var lidt en kombineret hjælp til mig selv, og en hjælp til, at Laura kunne få noget erfaring. Det viste sig snart, at jeg havde et behov. Laura fik nogle ting frem, som ikke umiddelbart fyldte meget, men viste sig, at være et problem, for mig!

Jeg brugte Laura til, at ,,læsse af på”, med nogle af de ting, man ikke har lyst til, at dele med andre. Vi havde flere konsultationer, og hver gang, forlod jeg stedet, med en god fornemmelse i kroppen, hun kunne nogle ting.

Laura formår, at holde fokus, både med professionel snak, men også med smil på læben, som jeg mener, er meget vigtigt. Det er ikke nogle trælse snakke, selvom emnerne ikke er positive.

Jeg giver Laura de bedste anbefalinger, og ønsker hende held og lykke med hendes nye arbejde.”

(Kaj, 60 år)

“I december 2021 var jeg langt ned i et sort hul. Jeg havde i alt for mange år tilsidesat mig selv og mine behov, min selvtillid var i bund og alt føltes nytteløst.

Jeg så meget tilfældigt Lauras opslag på Facebook, hvor hun tilbød samtaler/terapi. Jeg greb chancen, da jeg kunne mærke, jeg skulle have noget hjælp til at komme op af hullet. 2 dage efter sad jeg i en stol hos Laura.

Jeg følte mig tryg fra først gang jeg sad i stolen hos Laura. Jeg følte, jeg kunne fortælle hende alt uden at blive dømt eller misforstået. Laura guidede mig gennem alle de følelser jeg ikke kunne placere eller finde rundt i. Gennem vores samtaler fik jeg gennembrudt den facade jeg havde sat op for mig selv, jeg fandt frem til mig selv, den jeg gerne vil være. Jeg har fået min selvtillid tilbage og et bedre syn på mig selv, og hvad der er vigtig for mig og min familie.

Jeg kan 100% anbefale Laura, og hvis jeg skulle mærke behovet, vil jeg kontakte hende med det samme og få en snak om situationen.”

(Søren, 37 år)

“Jeg har været til samtale hos Laura ca. 5 gange. Det har været en meget behagelig oplevelse. Man bliver mødt af et meget venligt og imødekommende menneske, når man træder ind ad døren hos Laura. Der er en dejlig fredfyldt ro, hvilket gør, at man føler sig meget tryg og derved har let ved at åbne sig. Laura er en god lytter og stiller også gode undrende spørgsmål, hvilke kan være en god øjenåbner, når man arbejder med sig selv/ eller et dilemma.” 

(Maria, 42 år)