Hvem er jeg

Først og fremmest er jeg mor, ægtefælle, datter og søster. Jeg er gift med Carsten på 12. år, og sammen har vi to børn på 7 og 10. Jeg er født i 1985, opvokset i en kernefamilie på landet som nummer tre af fire søskende. 

I 2009 blev jeg uddannet ergoterapeut, og siden har jeg arbejdet med mennesker i mange forskellige sammenhænge, bl.a. unge i psykiatrien, psykisk udviklingshæmmede på bosteder og ældre i hjemmeplejen og på plejehjem. Jeg har mødt så mange mennesker i krise, og det ligger mit hjerte nært, at få lov at bidrage med det, som er mine stærkeste sider, nemlig at lytte og være nysgerrig på andre mennesker.  Jeg har erfaret, at det er gennem samtalen og nærværet at heling kan finde sted.  

I 2022 er jeg blevet certificeret psykoterapeut fra SIF (Systemisk Institut for familie- og psykoterapi). Under uddannelsen har jeg haft mange klienter i forløb, og jeg har løbende modtaget supervision.

Jeg er optaget i Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din sikkerhed for, at jeg har tilstrækkelig uddannelse og kompetence til at give dig den rigtige hjælp og behandling.